PhotosbyNien

Fotoreportage

Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten als je een fotoreportage bij PhotosbyNien boekt. 

Na het boeken van een fotoreportage ontvang je van mij een informatiebrochure. Hierin staat vermeld wat je kunt verwachten met daarbij tips & tricks voor de reportage en na de reportage. 

Wij gaan samen kijken welke dag en tijd het beste uitkomt, afhankelijk van het weer. Ook vraag ik jou of jij al een locatie in gedachten hebt. Voor foto's in de natuur is het beste als het zonnetje een beetje schijnt en de omgeving mooi is. De omgeving maakt de foto zeg ik altijd! Het is belangrijk dat het tijdens de reportage droog is. Als we iets afspreken zal ik Buienradar nauwlettend in de gaten houden. Het kan dus voorkomen dat we op het allerlaatste moment de fotoreportage moeten verplaatsen. 

Ik hou ongeveer 1 uur per fotoreportage aan, maar dit kan ook wat uitlopen of we zijn sneller klaar. Ik vind het resultaat het aller belangrijkste en daar moeten we de tijd voor nemen. 


Nadat wij de reportage hebben gedaan, krijg je van mij de selectie toegestuurd via de email een brochure met informatie en je eigen, persoonlijke album. In dit album kun jij de foto's kiezen die ik voor jou ga bewerken. Voor het uitzoeken van de foto's heb je 1 week de tijd. Hierna zal jouw album vervallen. De bewerkte foto's kan je binnen 2 weken verwachten nadat jij ze hebt uitgezocht en hebt doorgegeven. 

Nadat ik de foto's klaar heb, krijg jij binnen een paar dagen de foto's afgedrukt thuisgestuurd in een mooie cadeauverpakking. Zo wordt het ook na die tijd een echt feestje! 


Met het boeken van een fotoreportage ga je akkoord met de voorwaarden, zie tabblad: 

Voorwaarden